Friday, May 26, 2017

Studio Katia May Release Preview - You're So Ranunculus




Hello and welcome to the Studio Katia May Release Preview week! I love You're So Ranunculus set especially because it’s so gentle and very beautiful. With this set you can create many interesting and elegant projects.




First, I stamped the ranunculus with clear VersaMark ink on watercolor paper and embossed it with a white powder. I used no.34. no.50 and no.51
 Gansai Tambi watercolor paints to lightly color the flowers. 


 I’ve trimmed the panel to make it narrow and used foam tape to adheire it to the light grey cardbase. 
I diecut the word “hello” from the coordinating set in white cardstock a few times to create more diamention and to make it stand out on a light gray background.
Then I glued the sentiment to the card and finished the card with Vintage Sheer Fusion and Clear Round Drops – Mix and the new Frosted Hearts.

Thank you all for stopping by and I hope to see you all tomorrow!


Всем привет! Сегодня я показываю открытку с ранункулусами к предстоящему релизу Studio Katia. Я особенно люблю этот набор штампов потому, что он очень красивый и нежный и с ним можно создать много интересных и элегантных работ. 
Сначала я отштамповала ранункулусы прозрачными чернилами на акварельной бумаге и сделала горячий эмбоссинг белой пудрой. Затем слегка раскрасила цветы акварельными красками Gansai Tambi. Я использовала цвета no.34. no.50 and no.51. Раскрашенное изображение я обрезала так, чтобы получилась узкая панель, и приклеила на объёмный скотч к основе из нежно-серого кардстока. Вырубила надпись hello из белой бумаги несколько раз и склеила все слои вместе. Белая надпись получилась объёмной и не потерялась на светлом фоне. Затем я приклеила сентимент на открытку и украсила все пайетками и дропсами.



Спасибо, что заглянули! А если вы перейдете в блог Studio Katia и оставите там комментарий под моим постом, сможете поучаствовать в розыгрыше этого набора штампов. Удачи!

Post a Comment

Latest Instagrams

© Mint Dreams. Design by Fearne.